06 - 20 531 710     | info@skerp.eu

De Palenwasser

Maak eenvoudig uw mast blinkend schoon!

Maak uw lantaarnpaal, licht- of vlaggenmast eenvoudig schoon

Ook uw vlaggenmast of lantaarnpaal verdient het om schoon door het leven te gaan! Hiervoor is de telescopische reiniger PCD120 de beste oplossing. Binnen enkele minuten maakt u de meest smerige palen weer toonbaar en geeft u uw terrein, oprit of paardenbak weer een frisse uitstraling. De tool is ook uitermate geschikt om buis- en leidingwerk op hoogte schoon te maken.

Door de degelijke uitvoering en wisselbaar reinigingsdoek is het schoonmaken op hoogte een fluitje van een cent. Met de meegeleverde telescopische mast van 4,5 meter kunnen palen en masten tot ca. 6 meter hoogte perfect schoongemaakt worden.

Waarom?

Een vieze en vuilige omgeving trekt meer viezigheid aan, en een vieze omgeving geeft vaak een onveilig gevoel. Met het schoonmaken van uw straatmeubilair blijft de (openbare) ruimte mooier, en draagt daardoor bij aan een veiliger gevoel. Ook belangrijk is het verlengen van de levensduur van uw apparatuur door deze schoon te houden, en hierdoor ook geschikt te houden voor gedegen inspectie. Deze kan vaak tegelijk met het schoonmaken plaatsvinden, waardoor gebreken eerder opgespoord en verholpen kunnen worden.

Productspecificaties:

  • Afneembaar en uitwasbaar 'Heavy Duty' reigingsdoek
  • Degelijke boogvormig gereedschap met Softcell beschermingslaag
  • Handig afneembaar middels 'klik' functie, zo is de telescoopmast ook met andere gereedschappen te gebruiken
  • Telescoopmast van 4,5 meter, aluminium

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over dit handige gereedschap, laat uw bericht achter via onderstaande button en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.