06 - 20 531 710     | info@skerp.eu

Mens en techniek samen optimaal laten functioneren; een ultiem doel, waaraan ik graag werk. Of het nu de ontwikkelingen in Industrie 4.0, AI, zorgrobots of cobots zijn, of de schier onbeperkte mogelijkheden die VR ons biedt, altijd laat ik me inspireren door nieuwe ontwikkelingen waarbij ik probeer deze te implementeren in ons dagelijkse leven. Mijn motto: Dromen, Denken, Durven, Doen & Doorzetten pas ik hierbij graag toe.

Bedrijven waarin techniek en commercie samenkomen, het blijft een fascinerende combinatie... Hoe maak ik nu datgene waar wat we die klant toegezegd hebben zonder (tijd)verliezen onderweg, en krijgt die klant nu wel wat hij eigenlijk verwacht? Op deze route sta ik ondernemers als "Haarlemmer olie" graag terzijde met verhelderende inzichten en onverwachte zienswijzes, doch altijd gericht op het creeren van een zo groot mogelijke meerwaarde voor de klant.

Op de route naar het meest ideale model probeer en test ik zelf veel ontwikkelingen uit, bijna altijd in overleg met mensen met verstand van zaken. Ik werk dan ook graag op een directe wijze, met korte lijnen en respect voor elkaar, maar met altijd als doel er de meest optimale win-win situatie uit te slepen. Hierbij maak ik graag gebruik van mijn eigen ontwikkelde #Innovationmastermind - model.

Ik werk graag samen met een breed publiek, van Start-ups tot en met de grotere MKB - bedrijven.

Nelson Mandela zei het eerder al eens: "It always seems impossible until it's done." Deze korte uitspraak weerspiegelt eenvoudig mijn drive om er het beste uit te halen.

Ook benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust eens contact op, ik spreek je graag!